Join the CHAOSS Community

Nharaunda yeCHAOSS yakatsaurirwa kukurudzira nzvimbo yakavhurika uye inogamuchirwa kune vanopa. Chero ani zvake anogona kujoina mailing list, kutora chikamu mumisangano yeZoom, kana kupa kune chero mapurojekiti edu chero nguva! Kuti uwane rumwe ruzivo nezve CHAOSS nharaunda ndapota svika kune yedu nharaunda maneja - Elizabeth Barron

Tsvaga iyo CHAOSS Community Knowledge Base

Iyo CHAOSS nharaunda ruzivo hwaro yakarongwa muTopic Nzvimbo dzekushandisa. Ruzivo kubva kunharaunda yeruzivo rwenharaunda inodhonzwa zvakananga kubva ku CHAOSS Nharaunda GitHub Repository uye yakarongeka kupa ruzivo runobatsira kunhengo dzenharaunda. Iri peji rinopa ruzivo nezve kupi uye sei basa rinoitwa munharaunda yeCHAOSS.

Mapoka Anoshanda

CHAOSS Community

Chipiri chekutanga mwedzi wega wega ndeye 'pamwedzi kufona' kwekuvandudzwa kubva kumakomiti, mapoka anoshanda, uye nharaunda yakakura. Mamwe maChipiri ese, tino'hangout' zvisina kurongwa pasina hurongwa. Misoro inosanganisira mametrics matsva, nzira yekududzira mametrics, kufambira mberi pakuvandudzwa kwesoftware, zvitsva zvingave zvakanaka, kudzokorora kubva kuzviitiko zvichangoburwa, kana mibvunzo yenharaunda.

Nharaunda yeCHAOSS inosangana neChipiri chega chega na4:00pm UTC / 11:00am US Central Time / 5:00pm Central European Time / 12:00am Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

kubatana CHAOSS tsamba yekutumira

Common Metrics

The Common Metrics Working Group inotarisa pakutsanangura ma metrics anoshandiswa nemapoka maviri ekushanda kana akakosha kune hutano hwenharaunda, asi izvo hazvipindirani zvakachena mune rimwe remamwe mapoka ekushanda aripo. Nzvimbo dzekufarira dzinosanganisira kubatana kwesangano, kuterera, uye kugoverwa kwenzvimbo.

Iyo Yakajairwa Metrics WG inosangana yega yega China na3:00pm UTC / 10:00am US Central Time / 5:00 pm Central European Time / 11:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-common

Kusiyana, Kuenzana, & Kubatanidzwa

Iyo CHAOSS Diversity, Equity, & Inclusion (DEI) Working Group ine chinangwa chekuunza zviitiko zvekubatsira vamwe kumisa kusiyana, kuenzana, uye kubatanidzwa mumapurojekiti avo akavhurika sosi.

Boka rinoshanda reDEI rinosangana Chitatu chega chega na3:00pm UTC / 10:00am US Central Time / 4:00 pm Central European Time / 11:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-diversity-inclusion

kubatana DEI mailing list.

kushanduka

Iri Boka Rekushanda rinotarisa paEvolution metrics uye software. Chinangwa ndechekukwenenzvera metrics inozivisa Evolution uye kushanda nesoftware kuita.

Boka rinoshanda reEvolution rinosangana Chitatu chega chega na2:00pm UTC / 9:00am US Central Time / 3:00pm Central European Time / 10:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-evolution

Risk

Iri Boka Rekushanda rinotarisa kuCompliance uye Njodzi metrics. Chinangwa ndechekukwenenzvera ma metrics anozivisa Njodzi uye kushanda nesoftware kuita.

Boka rinoshanda reNjodzi rinosangana yega yega China na7:00pm UTC / 2:00pm US Central Time / 8:00pm Central European Time kuburikidza / 3:00 am Beijing Nguva. Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-risk

OSPO

Iri Boka Rekushanda rinotarisa kune indasitiri-yakajairwa metrics yehupfumi kukosha mune yakavhurika sosi. Chinangwa chikuru ndechekuburitsa yakavimbika indasitiri-yakajairwa Value Metrics.

Boka rekushanda Kukosha rinosangana mamwe ese China na4:00pm UTC / 11:00am US Central Time / 5:00pm Central European Time, 12:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-ospo

App Ecosystem

Iri boka rinoshanda rinoshandisa CHAOSS metrics mune yakavhurika sosi app ecosystem. Basa reboka rinoshanda iri kuvaka hwaro seti yemetrics yakatarisana nezvinodiwa neakavhurika sosi nharaunda dziri chikamu cheFOSS app ecosystem.

Iyo App Ecosystem inoshanda yeboka kufona inosangana yega yega Chipiri na18:00 UTC / 13:00 US Central Time / 20:00 European Central Time / 02:00 Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Kufona kweAsia Pacific

Iri boka rinoshanda rine chinangwa chekubatana nenhengo dzenharaunda mudunhu reAsia Pacific maererano neyakavhurika sosi yehutano hwenharaunda. Nhaurirano dzichatarisa pakudzokorora basa reCHAOSS pamwe nekuona nzvimbo itsva dzekufarira. Boka rinoshanda, hongu, rakavhurika kune wese kubva kune chero dunhu repasi rose.

Nharaunda yeAsia Pacific inofona inosangana yega yega Chitatu na1:00pm UTC / 8:00am US Central Time / 2:00pm Central European Time / 9:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano -- Agenda uye Misangano Maminiti muchiChinese

Metrics Models

Chinangwa cheboka rinoshanda iri kugadzira mamodheru anosanganisira kubatanidzwa kweakawanda CHAOSS metrics nenzira yekuti vanhu vaizovapedza mukuita.

Iyo Metrics Models nharaunda kufona kuri kuchinjana Chipiri manheru (mamwe svondo rega rega, kutanga Gunyana 14, 2020) na11:00pm UTC / 6:00pm US Central Time / 12:00am Central European Time / 7:00am Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Augur

Iri Boka Rinoshanda rinobatanidza iyo Augur software yekuvandudza nebasa remetrics mune mamwe CHAOSS anoshanda mapoka. Misoro inosanganisira maitiro-ekuita, tekinoroji, mugwagwa, kuita, kuvaka, uye metric kuona.

Mashoko pamusoro peAugur: https://github.com/chaoss/augur

GrimoireLab

Iri Boka Rinoshanda rinobatanidza iyo GrimoireLab software yekuvandudza nebasa remetrics mune mamwe mapoka anoshanda eCHAOSS. Misoro inosanganisira maitiro-ekuita, tekinoroji, mugwagwa, kuita, kuvaka, uye metric kuona.

Ruzivo nezveGrimoireLab: https://github.com/chaoss/grimoirelab