Maitiro ekutora chikamu muCHAOSS?

Nharaunda yeCHAOSS yakatsaurirwa kukurudzira nzvimbo yakavhurika uye inogamuchirwa kune vanopa. Chero ani zvake anogona kujoina rondedzero yetsamba, kutora chikamu mumisangano yeZoom, kana kupa kune chero mapurojekiti edu chero nguva! Ndapota verenga yedu Code of Conduct kuti udzidze zvakawanda nezve kutora chikamu muCHAOSS.

Sangana nesu kune CHAOSS Nharaunda uye Kushanda Boka vhidhiyo misangano

Nekuti kubuda pachena ndechimwe chezvatinokoshesa, tinorekodha nekushambadza nhare dzese neBoka reKushanda kufona kune CHAOSStube (yedu YouTube chiteshi). Izvi hazvifanire kukutadzisa kutora chikamu kana iwe uchida kuchengetedza ruzivo rwako pachivande! Heano mashoma ekugadzirisa aunogona kuita kuti ubatanidze mafoni zvakachengeteka:

  • Chengetedza kamera yako yakavharwa panguva yekufona
  • Ita shuwa kuti zita rako chairo hariratidzirwe muZoom marongero ako
  • Panzvimbo pekutaura, shandisa Zoom's chat performance kutaurirana (isu tinobatanidza zvakanyanya chats mukuyerera kwekutaura kwezwi)

Tinovimba iwe uchabatana nesu!

CHAOSS Community

Chipiri chekutanga mwedzi wega wega ndeye 'pamwedzi kufona' kwekuvandudzwa kubva kumakomiti, mapoka anoshanda, uye nharaunda yakakura. Mamwe maChipiri ese, tino'hangout' zvisina kurongwa pasina hurongwa. Misoro inosanganisira mametrics matsva, nzira yekududzira mametrics, kufambira mberi pakuvandudzwa kwesoftware, zvitsva zvingave zvakanaka, kudzokorora kubva kuzviitiko zvichangoburwa, kana mibvunzo yenharaunda.

Nharaunda yeCHAOSS inosangana neChipiri chega chega na4:00pm UTC / 11:00am US Central Time / 5:00pm Central European Time / 12:00am Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

kubatana CHAOSS tsamba yekutumira

Common Metrics

The Common Metrics Working Group inotarisa pakutsanangura ma metrics anoshandiswa nemapoka maviri ekushanda kana akakosha kune hutano hwenharaunda, asi izvo hazvipindirani zvakachena mune rimwe remamwe mapoka ekushanda aripo. Nzvimbo dzekufarira dzinosanganisira kubatana kwesangano, kuterera, uye kugoverwa kwenzvimbo.

Iyo Yakajairwa Metrics WG inosangana yega yega China na3:00pm UTC / 10:00am US Central Time / 5:00 pm Central European Time / 11:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-common

Kusiyana, Kuenzana, & Kubatanidzwa

Iyo CHAOSS Diversity, Equity, & Inclusion (DEI) Working Group ine chinangwa chekuunza zviitiko zvekubatsira vamwe kumisa kusiyana, kuenzana, uye kubatanidzwa mumapurojekiti avo akavhurika sosi.

Boka rinoshanda reDEI rinosangana Chitatu chega chega na3:00pm UTC / 10:00am US Central Time / 4:00 pm Central European Time / 11:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-diversity-inclusion

kubatana DEI mailing list.

kushanduka

Iri Boka Rekushanda rinotarisa paEvolution metrics uye software. Chinangwa ndechekukwenenzvera metrics inozivisa Evolution uye kushanda nesoftware kuita.

Boka rinoshanda reEvolution rinosangana Chitatu chega chega na2:00pm UTC / 9:00am US Central Time / 3:00pm Central European Time / 10:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-evolution

Risk

Iri Boka Rekushanda rinotarisa kuCompliance uye Njodzi metrics. Chinangwa ndechekukwenenzvera ma metrics anozivisa Njodzi uye kushanda nesoftware kuita.

Boka rinoshanda reNjodzi rinosangana yega yega China na7:00pm UTC / 2:00pm US Central Time / 8:00pm Central European Time kuburikidza / 3:00 am Beijing Nguva. Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-risk

ukoshi

Iri Boka Rekushanda rinotarisa kune indasitiri-yakajairwa metrics yehupfumi kukosha mune yakavhurika sosi. Chinangwa chikuru ndechekuburitsa yakavimbika indasitiri-yakajairwa Value Metrics.

Boka rekushanda Kukosha rinosangana mamwe ese China na2:00pm UTC / 9:00am US Central Time / 3:00pm Central European Time, 10:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Ruzivo nezve boka rekushanda: https://github.com/chaoss/wg-value

App Ecosystem

Iri boka rinoshanda rinoshandisa CHAOSS metrics mune yakavhurika sosi app ecosystem. Basa reboka rinoshanda iri kuvaka hwaro seti yemetrics yakatarisana nezvinodiwa neakavhurika sosi nharaunda dziri chikamu cheFOSS app ecosystem.

Iyo App Ecosystem inoshanda yeboka kufona inosangana yega yega Chipiri na18:00 UTC / 13:00 US Central Time / 20:00 European Central Time / 02:00 Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Kufona kweAsia Pacific

Iri boka rinoshanda rine chinangwa chekubatana nenhengo dzenharaunda mudunhu reAsia Pacific maererano neyakavhurika sosi yehutano hwenharaunda. Nhaurirano dzichatarisa pakudzokorora basa reCHAOSS pamwe nekuona nzvimbo itsva dzekufarira. Boka rinoshanda, hongu, rakavhurika kune wese kubva kune chero dunhu repasi rose.

Nharaunda yeAsia Pacific inofona inosangana yega yega Chitatu na1:00pm UTC / 8:00am US Central Time / 2:00pm Central European Time / 9:00pm Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano -- Agenda uye Misangano Maminiti muchiChinese

Metrics Models

Chinangwa cheboka rinoshanda iri kugadzira mamodheru anosanganisira kubatanidzwa kweakawanda CHAOSS metrics nenzira yekuti vanhu vaizovapedza mukuita.

Iyo Metrics Models nharaunda kufona kuri kuchinjana Chipiri manheru (mamwe svondo rega rega, kutanga Gunyana 14, 2020) na11:00pm UTC / 6:00pm US Central Time / 12:00am Central European Time / 7:00am Beijing Nguva / kuburikidza Zoom -- Agenda uye Maminiti eMusangano

Augur

Iri Boka Rinoshanda rinobatanidza iyo Augur software yekuvandudza nebasa remetrics mune mamwe CHAOSS anoshanda mapoka. Misoro inosanganisira maitiro-ekuita, tekinoroji, mugwagwa, kuita, kuvaka, uye metric kuona.

Mashoko pamusoro peAugur: https://github.com/chaoss/augur

GrimoireLab

Iri Boka Rinoshanda rinobatanidza iyo GrimoireLab software yekuvandudza nebasa remetrics mune mamwe mapoka anoshanda eCHAOSS. Misoro inosanganisira maitiro-ekuita, tekinoroji, mugwagwa, kuita, kuvaka, uye metric kuona.

Ruzivo nezveGrimoireLab: https://github.com/chaoss/grimoirelab

Community Dashboard

The community dashboard pa chaoss.biterg.io ndeyeGrimoireLab muenzaniso wakapihwa na Bitergia. Ruzivo rwese rwevanopa muchirongwa cheCHAOSS rwunogadziriswa kuti dhibhodhi igone kusimba.

CHAOSS nharaunda nhengo dzinogona kugadzira, kuchengetedza, uye kugovera zvinoonekwa. Izvi zvinokurudzirwa mukuvaka kunze metrics mukati memapoka anoshanda.

Kukumbira kupinda, ndapota vhura nyaya uye sanganisira yako key base zita rekubvumira kutapurirana kwakachengeteka kweruzivo rwekupinda.

CHAOSS Github Repo

Copyright © 2018-2022 CHAOSS chirongwa cheLinux Foundation®. Kodzero dzese dzakachengetwa. Iyo Linux Foundation ine zvikwangwani zvakanyoreswa uye inoshandisa zviratidzo. Kuti uwane runyorwa rwezviratidzo zveThe Linux Foundation, ndapota ona yedu Peji rekushandiswa kwechiratidzo. Linux chiratidzo chakanyoreswa cheLinus Torvalds. Privacy Policy uye Terms of Use.